• 06 d'Abril de 2016

Un toc oriental a l'Espai 36

Aquesta setmana, la cuina de l'Espai 36 s'ha convertit en una cuina oriental a causa de la realització de cursos duts a terme pel centre d'adults. Dimarts 29, a partir de les 17:30h, es va realitzar un curs de wok i saltejats amb el cuiner Gabriel Nebot, on un total de 36 persones, dividides en dos torns a causa de la gran demanda, pogueren aprendre com realitzar diferents tipus de woks i saltejats. Els woks que es varen cuinar foren vermichellis amb gambes, bolets i cruixent dolç; tallarins udon amb pollastre i salsa teriyaki; i wok de pasta amb bolets. Per altra banda, Gabriel Nebot també els va ensenyar com es preparaven els saltejats de verdures amb dos acabats. Ahir dijous, fou el torn de la cuina japonesa amb Mariko, la qual va demostrar que aquest tipus de cuina és realment un art. Aquest curs, que durava aproximadament tres hores, es va centrar en una part d'observació per part dels assistents, on la cuinera va fer arròs (sushi-meshi), sushi a pressió (oshi-zushi) i rotllets de sushi (maki-sushi). I per altra banda, la gent va poder formar part en la realització de pilotetes de sushi (temari-zushi).

							bool(true)
						

Comparteix a:

Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més Informació Tancar