• 09 d'Octubre de 2023

Inici de la temporada 2023-2024

El dissabte, 7 d’octubre, va tenir lloc la presentació del llibre “Fosca negra” de Joan Tomàs Martínez Grimalt organitzat per l’Obra Cultural Balear. La presentació es va dur a terme a l’Espai 36 com a primer acte per a la inauguració de la temporada 2023-2024.

Més de seixanta persones van assistir a l’espai per gaudir de Joan Tomàs Martínez Grimalt presentant el seu llibre de poesia, “Fosca negra”, guanyador del Premi Jocs Florals de Barcelona 2023 de poesia.

Antoni Riera va ser l’encarregat de presidir l’acte, amb la introducció d’Andreu Matamalas. Amb la cultura i la mística de la paraula sempre present, van donar les seves alabances a Joan Tomàs i, posteriorment, l’autor en va llegir alguns dels seus poemes, explicant-los breument per a millor comprensió del lector.

Finalment, un cop acabat l’acte, els assistents van poder gaudir d’un petit refrigeri per a celebrar l’inici de la temporada 2023-2024 a càrrec de l’Espai 36.


Des de l'Espai 36 volem donar l'enhorabona a Joan Tomàs Martínez Grimalt pel premi i per la seva gran obra.

							bool(true)
						

Comparteix a:

Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més Informació Tancar